Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand tref je altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Thumbnail afbeelding actiepagina webshop maandaanbieding december | MINI Wintergeschenken

WEBSHOP MAANDAANBIEDING | DECEMBER

De maand december staat in onze webshop volledig in het teken van de mooiste MINI wintergeschenken. Krijg tot en met 31 december a.s. 20% korting op de mooiste, speciaal geselecteerde, MINI wintergeschenken met de vouchercode ACTIEDECEMBER

Key visual MINI Winter 2019-2020

KERAM WINTERCHECK 2019-2020

Laat de MINI Wintercheck bij Keram uitvoeren en uw MINI is helemaal voorbereid op de winterse omstandigheden. Daarnaast ontvangt u de warme MINI fleece plaid CADEAU!

Korting MINI Winterwielsets

NU 15% VOORDEEL OP MINI WINTERWIELSETS

Ontspannen de winter door. MINI Winterwielsets overtuigen niet alleen met hun opvallend fraaie vormgeving. Ze zijn namelijk ook perfect aangepast aan uw MINI en bieden al vanaf 7°C duidelijke voordelen ten opzichte van zomerbanden – zodat u ook bij ijs en sneeuw kunt genieten van elke bocht.
   
Tot en met 31 december ontvangt u bij Keram 15% korting* op een origineel nieuw MINI winterwielset. Ook in onze webshop, gebruik bij het afrekenen de vouchercode WINTERSRIJPLEZIER


* Vraag naar de voorwaarden

Headerfoto MINI Kennismakingslease

MINI KENNISMAKINGSLEASE

Wilde u of een van uw medewerkers altijd al eens zakelijk een MINI rijden, maar wist u niet zeker of dat wel kon en wat dat kostte? Keram biedt u nú de kans met MINI Kennismakingslease: u least drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman.

De nieuwe MINI Clubman 2019 03

TIJDELIJK MET GRATIS AUTOMAAT

De nieuwe MINI Clubman opent deuren als nooit tevoren. Concessies zijn verleden tijd, want deze exclusieve station geeft u ruimte én stijl. Speciaal ontworpen voor mensen die niet willen kiezen.

MINI Business Editions

MINI Business Editions

De MINI Business Edition modellen zijn perfect voor de zakelijke rijder die ook privé goed voor de dag wil komen. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heeft u bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij uw rij- en levensstijl past.

Headerfoto Keram MINI 60 Years Edition

MINI 60 YEARS EDITION

In 1959 creëerde Alec Issigonis een tijdloos stijlicoon dat op perfecte wijze de tijdgeest wist te vangen. Slim, opvallend en sympathiek: de originele Mini kon met geen enkele auto worden vergeleken. Om 60 jaar iconisch design en go-kart feeling te vieren creëerden de designers van MINI  een heus collector's item. De MINI 60 Years Edition fascineert vanuit elke hoek en barst van de stijl en attitude – met een kleine knipoog naar het verleden, maar vooral met de blik op de toekomst.

Key visual Keram MINI Wintercheck 2019-2020 zonder tekst tbv thumbnail

Keram Wintercheck 2019-2020

De Keram MINI Wintercheck is een uitgebreide controle. Want wij controleren maar liefst 20 essentiële punten. Zo bent u verzekerd van het vakmanschap van speciaal opgeleide MINI monteurs. En rijdt u, ook in de guurste omstandigheden, in een perfect gecheckte en onderhouden MINI.