Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand tref je altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Teaserfoto Keram MINI StayConnected Deals

KERAM #STAYCONNECTED DEALS

Het Corona virus heeft een grote impact: het raakt ons allemaal. De 1,5m economie, Skype of Zoom. Allemaal termen die voorbij zijn gekomen. In ieder geval is Stay Connected de term waar alles om draait: zowel zakelijk als privé! De laatste persconferentie van onze Premier Rutte, was voor ons het startschot om tegen u te zeggen: YES, WE’RE OPEN!

Headerfoto Keram MINI wielmaat is korting actie

KERAM MINI ZOMERWIELACTIE

Tijdelijk krijgt u bij Keram korting op originele MINI zomerwielsets. Uw kortingspercentage is gelijk aan de gekozen inchmaat. Kiest u voor een 19" MINI zomerwielset dan krijgt u 19% korting op dat wielset.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor uw MINI

Keram Maastricht - T: 043 361 85 55 of E: maastricht@keram.nl
Keram Heerlen - T: 045 545 21 21 of heerlen@keram.nl

 

Teaserfoto MINI FS renteactie

UW MINI OCCASION FINANCIEREN AD 1,99% BIJ KERAM

Kiest u voor een MINI occasion bij Keram, dan kunt u deze in de maand mei financieren tegen een uniek lage actierente van slechts 1,99%. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé. Uiteraard staat deze scherpe rente gedurende uw gehele looptijd vast.

Teaserfoto MINI Hammersmith Edition

MINI HAMMERSMITH EDITION

Wij kunnen u vertellen dat deze bijzondere editie enorm rijk uitgerust of luxueus afgewerkt is. Dat ze allemaal uitgevoerd zijn als Cooper S, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er niet alleen in de 3-deurs versie maar ook als 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman is. En dat uw voordeel oploopt tot € 5.594,-. Maar wat wij eigenlijk willen zeggen: WAUW!

MINI Clubman en Countryman Private Lease voorraadactie

MINI Private Lease

Een gloednieuwe MINI rijdt u met Private Lease al v.a. € 315,- per maand all-in!

Tijdelijk voorraad voordeel bij Keram: Kiest u nu voor een MINI Clubman of een MINI Countryman uit onze voorraad? Dan profiteert u van een gratis automatische transmissie!
Teaserfoto MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Met de MINI Cabrio Sidewalk Edition viert MINI een rijk erfgoed van eerdere speciale edities. Hiermee geeft MINI een nieuwe interpretatie af van de definities charme en stijl. Onder de motorkap huist het kloppende hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus wees voorbereid om te genieten van pure vreugde in de zon.

Teaserfoto MINI Electric artikel introductie

DE NIEUWE MINI ELECTRIC

Een historisch moment is aangebroken. De iconische klassieker, volledig futureproof. Zaterdag 7 maart jl. mochten wij hem dan eindelijk presenteren: de MINI Electric. De eerste volledig elektrische MINI. Deze mijlpaal in de MINI geschiedenis willen wij dolgraag samen met u vieren. Bent u al klaar voor elektrisch rijden op de MINI manier?

MINI White Silver Edition headerfoto

ÉÉN UIT HONDERD

Bijzonder. Daar houden MINI rijders van, want ze gaan niet voor zomaar een auto, nee MINI rijders kiezen voor een MINI! En nu kunnen de snelle beslissers kiezen voor een hele bijzondere variant: de MINI Countryman White Silver Edition. Zoals de naam al doet vermoeden in de kleur "White Silver", en dat is alweer bijzonder, want deze kleur is normaal gesproken niet leverbaar op de MINI Countryman. 

Headerfoto MINI Kennismakingslease

MINI KENNISMAKINGSLEASE

Wilde u of een van uw medewerkers altijd al eens zakelijk een MINI rijden, maar wist u niet zeker of dat wel kon en wat dat kostte? Keram biedt u nú de kans met MINI Kennismakingslease: u least drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman.

MINI Business Editions

MINI Business Editions

De MINI Business Edition modellen zijn perfect voor de zakelijke rijder die ook privé goed voor de dag wil komen. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heeft u bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij uw rij- en levensstijl past.