Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand tref je altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Teaserfoto Keram Oktoberfest 2019 actiepagina

KERAM OKTOBERFEST 2019

De tijd vliegt, dit jaar vindt de 20e editie van het Keram Oktoberfest plaats, een heuse Jubileumeditie met nóg meer auto's en motoren, gezelligheid en kans op onze fantastische Jubileumprijs!

Nieuwsgierig naar onze acties? Kijk dan snel verder!

Teaservisual Webshop maandaanbieding oktober

WEBSHOP MAANDAANBIEDING | OKTOBER

De maand oktober staat in onze webshop volledig in het teken van MINI Car Care producten, MINI Paraplu's en MINI Pullovers. Krijg daarom tot en met 31 oktober a.s. 15% korting op deze producten met de vouchercode ACTIEOKTOBER 

Headerfoto MINI Kennismakingslease

MINI KENNISMAKINGSLEASE

Wilde u of een van uw medewerkers altijd al eens zakelijk een MINI rijden, maar wist u niet zeker of dat wel kon en wat dat kostte? Keram biedt u nú de kans met MINI Kennismakingslease: u least drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman.

De nieuwe MINI Clubman 2019 03

TIJDELIJK MET GRATIS AUTOMAAT

De nieuwe MINI Clubman opent deuren als nooit tevoren. Concessies zijn verleden tijd, want deze exclusieve station geeft u ruimte én stijl. Speciaal ontworpen voor mensen die niet willen kiezen.

MINI Business Editions

MINI Business Editions

De MINI Business Edition modellen zijn perfect voor de zakelijke rijder die ook privé goed voor de dag wil komen. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heeft u bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij uw rij- en levensstijl past.

Headerfoto Keram MINI 60 Years Edition

MINI 60 YEARS EDITION

In 1959 creëerde Alec Issigonis een tijdloos stijlicoon dat op perfecte wijze de tijdgeest wist te vangen. Slim, opvallend en sympathiek: de originele Mini kon met geen enkele auto worden vergeleken. Om 60 jaar iconisch design en go-kart feeling te vieren creëerden de designers van MINI  een heus collector's item. De MINI 60 Years Edition fascineert vanuit elke hoek en barst van de stijl en attitude – met een kleine knipoog naar het verleden, maar vooral met de blik op de toekomst.