Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand treft u altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Voordeel op stilstaande naafdop

Val extra op met uw MINI dankzij de originele MINI vaststaande naafdoppen. Terwijl u rijdt blijft MINI altijd horizontaal en goed leesbaar. Hierdoor legt u extra nadruk op die prachtige MINI velgen. 

MINI ROCKINGHAM GT

Na ruim veertig jaar is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het net zo legendarische circuit Rockingham Motor Speedway in Rockingham. Nu, 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. Als MINI Rockingham GT. Hij wordt standaard met de Cooper S motorisering geleverd. Hij is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit. Met onder meer het JCW Aerodynamica pakket, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen.

Financier uw MINI Electric extra voordelig

Tijdelijk financiert u de volledig elektrische MINI Electric extra voordelig! Zéker als u ook kiest voor de aantrekkelijke MINI Top Cover verzekering. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé en voor een nieuwe én gebruikte MINI Electric. Lees snel verder!

 

Winteracties

De winter staat voor de deur: hét moment om uw MINI helemaal winterklaar te maken. Om u hierbij te helpen hebben we een aantal mooie acties voor u. Laat bijvoorbeeld de wintercheck uitvoeren waarbij uw MINI wordt gecontroleerd op 20 belangrijke punten en ontvang een exclusief cadeau. Daarnaast ontvangt u tijdens de actieperiode voordeel op dakdragers en dakboxen én op originele MINI winterwielsets.

Lees snel verder voor meer informatie.

Teaserfoto MINI Kick of Electric

Voel de kick van MINI Electric

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een accu die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit.

Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

MINI Business Editions 2021 - Teaser Visual

De MINI Business Edition

Veel modellen, inclusief de MINI Electric, zijn vanaf nu beschikbaar als Business Edition. De MINI Business Edition heeft namelijk alles wat je leven makkelijker maakt, van het MINI navigatiesysteem met 8,8” touchscreen en real time traffic information tot en met het diefstalalarmsysteem.

Nu tot € 2.103,- voordeel.

Headerfoto MINI Cooper Clubman Richmond Park

MINI CLUBMAN RICHMOND PARK EDITION

Reis in stijl met deze luxe uitgeruste Edition van de MINI Cooper Clubman. De Richmond Park Edition geeft u telkens weer dat extra gevoel van stijl en luxe als u door het panoramadak naar de hemel kijkt, de unieke designdetails u weer opvallen wanneer u de karakteristieke dubbele achterdeuren opent en die zee van ruimte aanschouwt. U maakt geen ritjes, u gaat op reis!

U rijdt de MINI Cooper Clubman Richmond Park Edition vanaf € 39.900,- en geniet van maar liefst € 5.223,- voordeel.**

Teaserfoto TeamMINI

#TEAMMINI

Als u #TeamMINI wordt, staat u opeens voor cruciale beslissingen. Sluit u zich aan bij #TeamHandgeschakeld of #TeamAutomaat? Voor welke kleur gaat u? Bent u meer het type voor #Team17inch of #Team18inch? Het wordt tijd om uw gloednieuwe MINI samen te stellen want bij MINI Private Lease rijdt u uw #DroomMINI voor een superscherp all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Met de MINI Cabrio Sidewalk Edition viert MINI een rijk erfgoed van eerdere speciale edities. Hiermee geeft MINI een nieuwe interpretatie af van de definities charme en stijl. Onder de motorkap huist het kloppende hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus wees voorbereid om te genieten van pure vreugde in de zon.