Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand tref je altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Headerfoto MINI Cooper Dalston Edition

MINI DALSTON EDITION

Met de MINI Cooper Dalston Edition, verkrijgbaar in 3- en 5-deurs uitvoering, brengt u de Londense straatstijl van de wijk Dalston regelrecht naar Nederland. Dat ziet u direct terug in z’n stoere looks: een John Cooper Works Aerodynamica Kit, 17” Track Spoke velgen, LED achterlichten met  het befaamde Union Jack design en ook nog eens luxe tot in de kleinste details. En met het moderne touchscreen MINI Navigatiesysteem inclusief Real TimeTraffic Information en de straat voortaan van u.

Headerfoto MINI Cooper Clubman Richmond Park

MINI CLUBMAN RICHMOND PARK EDITION

Reis in stijl met deze luxe uitgeruste Edition van de MINI Cooper Clubman. De Richmond Park Edition geeft u telkens weer dat extra gevoel van stijl en luxe als u door het panoramadak naar de hemel kijkt, de unieke designdetails u weer opvallen wanneer u de karakteristieke dubbele achterdeuren opent en die zee van ruimte aanschouwt. U maakt geen ritjes, u gaat op reis!

U rijdt de MINI Cooper Clubman Richmond Park Edition vanaf € 39.900,- en geniet van maar liefst € 8.819,- voordeel.

Teaserfoto Keram MINI Winterpret 2020

WINTERPRET 2020

Ontdek wat Keram deze winter voor u in petto heeft om zorgeloos de winter door te komen. Kom langs voor een Wintercheck voor uw MINI, ontdek de originele MINI Winterwielsets of geef uw MINI een upgrade met onze MINI Winteraccessoires.

Headerfoto mobile MINI Countryman 2020 interactieve introductie door Rick

INTERACTIEVE INTRODUCTIE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

Hier is hij dan: de nieuwe MINI Countryman. Groot, Stoer, Ruim en Avontuurlijk! Onze collega Rick onthult de nieuwe MINI Countryman in onderstaande virtuele showroom. Na de onthulling kunt u in de interactieve video zelf kiezen welke details u wilt zien. Veel kijkplezier!

Teaserfoto MINI Wisseltruc Keram

WISSELTRUC

Wist u dat een nieuwe MINI (Private) leasen zeer aantrekkelijk is? U krijgt geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk, en u rijdt weg in een splinternieuwe MINI voor een vast bedrag per maand. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe MINI, dat is nog eens een interessante wisseltruc!

Headerfoto MINI Clubman XL Luxury Pack

XL Luxury Pack

De meest luxueuze opties op de MINI Clubman, tijdelijk met 50% korting met het MINI Clubman XL Luxury Pack. Speciaal samengesteld om uw nieuwe MINI Clubman dat superdeluxe gevoel te geven.
 
U geniet onder het heerlijke panoramadak, deinst mee met de beste beats door de premium Harman/Kardon speakers en houdt uw ogen moeiteloos op de weg dankzij het handige Head-Up Display.

Al deze luxe kost u tijdelijk maar € 1.250,- wat neer komt op een voordeel van € 1.180,-.
 

Teaserfoto MINI FS renteactie nieuwe MINI

UW NIEUWE MINI FINANCIEREN AD 2,99% BIJ KERAM

Kiest u voor een nieuwe MINI bij Keram, dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen een uniek lage actierente van slechts 2,99%. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé. Uiteraard staat deze scherpe rente gedurende uw gehele looptijd vast.

Dankzij deze zeer lage rente rijdt u al een gloednieuwe MINI vanaf € 189,- p.mnd!

Headerfoto TeamMINI

#TEAMMINI

Als u #TeamMINI wordt, staat u opeens voor cruciale beslissingen. Sluit u zich aan bij #TeamHandgeschakeld of #TeamAutomaat? Voor welke kleur gaat u? Bent u meer het type voor #Team17inch of #Team18inch? Het wordt tijd om uw gloednieuwe MINI samen te stellen want bij MINI Private Lease rijdt u uw #DroomMINI voor een superscherp all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Teaserfoto MINI Hammersmith Edition

MINI HAMMERSMITH EDITION

Wij kunnen u vertellen dat deze bijzondere editie enorm rijk uitgerust of luxueus afgewerkt is. Dat ze allemaal uitgevoerd zijn als Cooper S, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er niet alleen in de 3-deurs versie maar ook als 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman is. En dat uw voordeel oploopt tot € 5.594,-. Maar wat wij eigenlijk willen zeggen: WAUW!

Teaserfoto MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Met de MINI Cabrio Sidewalk Edition viert MINI een rijk erfgoed van eerdere speciale edities. Hiermee geeft MINI een nieuwe interpretatie af van de definities charme en stijl. Onder de motorkap huist het kloppende hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus wees voorbereid om te genieten van pure vreugde in de zon.