Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand tref je altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Teaserfoto MINI Electric artikel introductie

Een historisch moment

Een historisch moment is aangebroken. De iconische klassieker, volledig futureproof. Op zaterdag 7 maart mogen wij hem dan eindelijk presenteren: de MINI Electric. De eerste volledig elektrische MINI. Deze mijlpaal in de MINI geschiedenis willen wij dolgraag samen met u vieren. Bent u al klaar voor elektrisch rijden op de MINI manier?

We zien u graag op 7 maart in onze showroom!

MINI Electric Teaserfoto

DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE MINI

Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een evolutionaire stap in, waarmee de go-kart handling en het iconische MINI design worden samengebracht. Schakel over naar een nieuwe elektrische urban lifestyle. De MINI Electric staat vanaf zaterdag 7 maart in onze showroom!

Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand.**

MINI Hammersmith editions Teaservisual

WAUW

We kunnen u uiteraard vertellen dat hij rijk is uitgerust of dat hij luxueus afgewerkt is. Dat het een echte Cooper S is, leverbaar in alle kleuren, dus ook in deze extreem stoere kleur Enigmatic Black. Dat hij in alle modelvarianten leverbaar is, 3 of 5 deuren, Cabrio, Clubman of Countryman. En met een voordeel dat op loopt tot maar liefst € 5.594,-. Maar wat we eigenlijk willen zeggen: WAUW!

MINI White Silver Edition headerfoto

ÉÉN UIT HONDERD

Bijzonder. Daar houden MINI rijders van, want ze gaan niet voor zomaar een auto, nee MINI rijders kiezen voor een MINI! En nu kunnen de snelle beslissers kiezen voor een hele bijzondere variant: de MINI Countryman White Silver Edition. Zoals de naam al doet vermoeden in de kleur "White Silver", en dat is alweer bijzonder, want deze kleur is normaal gesproken niet leverbaar op de MINI Countryman. 

Key visual MINI Winter 2019-2020

KERAM WINTERCHECK 2019-2020

Laat de MINI Wintercheck bij Keram uitvoeren en uw MINI is helemaal voorbereid op de winterse omstandigheden. Daarnaast ontvangt u de warme MINI fleece plaid CADEAU!

Korting MINI Winterwielsets

NU 15% VOORDEEL OP MINI WINTERWIELSETS

Ontspannen de winter door. MINI Winterwielsets overtuigen niet alleen met hun opvallend fraaie vormgeving. Ze zijn namelijk ook perfect aangepast aan uw MINI en bieden al vanaf 7°C duidelijke voordelen ten opzichte van zomerbanden – zodat u ook bij ijs en sneeuw kunt genieten van elke bocht.
   
Tot en met 31 december ontvangt u bij Keram 15% korting* op een origineel nieuw MINI winterwielset. Ook in onze webshop, gebruik bij het afrekenen de vouchercode WINTERSRIJPLEZIER


* Vraag naar de voorwaarden

Headerfoto MINI Kennismakingslease

MINI KENNISMAKINGSLEASE

Wilde u of een van uw medewerkers altijd al eens zakelijk een MINI rijden, maar wist u niet zeker of dat wel kon en wat dat kostte? Keram biedt u nú de kans met MINI Kennismakingslease: u least drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman.

De nieuwe MINI Clubman 2019 03

TIJDELIJK MET GRATIS AUTOMAAT

De nieuwe MINI Clubman opent deuren als nooit tevoren. Concessies zijn verleden tijd, want deze exclusieve station geeft u ruimte én stijl. Speciaal ontworpen voor mensen die niet willen kiezen.

MINI Business Editions

MINI Business Editions

De MINI Business Edition modellen zijn perfect voor de zakelijke rijder die ook privé goed voor de dag wil komen. Of andersom natuurlijk. Omdat al het goede in drieën komt, heeft u bij onze Business Editions niet de keuze uit één, maar wel drie modellen: de MINI 5-deurs, Clubman en Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij uw rij- en levensstijl past.

Headerfoto Keram MINI 60 Years Edition

MINI 60 YEARS EDITION

In 1959 creëerde Alec Issigonis een tijdloos stijlicoon dat op perfecte wijze de tijdgeest wist te vangen. Slim, opvallend en sympathiek: de originele Mini kon met geen enkele auto worden vergeleken. Om 60 jaar iconisch design en go-kart feeling te vieren creëerden de designers van MINI  een heus collector's item. De MINI 60 Years Edition fascineert vanuit elke hoek en barst van de stijl en attitude – met een kleine knipoog naar het verleden, maar vooral met de blik op de toekomst.