Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand treft u altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

MINI Zomercheck

Waar je ook heen gaat met je MINI deze zomer, dankzij onze MINI Zomercheck is elke reis zorgeloos. Tijdens de MINI Zomercheck controleren we jouw MINI uitvoerig op 14 essentiële punten. Dat is pas zorgeloos de zomer ingaan!

Voordeel op Union Jack Achterlichten

Upgrade eenvoudig de look van uw MINI. Vervang tijdelijk extra voordelig de standaard achterlichten van uw MINI door de unieke Union Jack achterlichten. U ontvangt tijdelijk veel voordeel. Het mooiste? Montage is ingebrepen. 

Bestel ze eenvoudig online, telefonisch of kom gezellig langs in onze showroom.

De nieuwe MINI Resolute Editions

Geïnspireerd door ons rijke designerfgoed zijn de MINI Resolute Edition modellen 100% MINI. Ze dagen uit om anders te zijn, te denken en te doen. De strakke wegligging maakt deze editie er eentje om in gezien te worden. Sportieve prestaties met het ultieme Go-Kart gevoel zitten in ons DNA.

Instappen in een MINI Resolute Edition doe je al vanaf € 37.490,-. Standaard is deze speciale uitvoering voorzien van onder meer:

MINI ROCKINGHAM GT

Na ruim veertig jaar is de legendarische MINI 1275 GT terug van weggeweest. In de jaren 70 won deze legendarische MINI race na race op het net zo legendarische circuit Rockingham Motor Speedway in Rockingham. Nu, 50 jaar later is de MINI 1275 GT terug. En hoe. Als MINI Rockingham GT. Hij wordt standaard met de Cooper S motorisering geleverd. Hij is stoerder, gedurfder en sportiever dan ooit. Met onder meer het JCW Aerodynamica pakket, de 17" JCW Track Spoke velgen en de speciale Rockingham GT designelementen.

MINI Camden Edition

Geïnspireerd op hét kloppende hart van Noord-Londen: Camden Town. Daarom is de MINI Camden Edition zowel een rockster en icoon in één. We vieren onontdekt talent en straatmuzikanten die het erop wagen. Follow your beat en ervaar de rit van uw leven in de nieuwe MINI Camden Edition.

De Camden Edition is beschikbaar op de MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en de volledig elektrische MINI Electric.

MINI Business Editions 2021 - Teaser Visual

De MINI Business Edition

Veel modellen, inclusief de MINI Electric, zijn vanaf nu beschikbaar als Business Edition. De MINI Business Edition heeft namelijk alles wat je leven makkelijker maakt, van het MINI navigatiesysteem met 8,8” touchscreen en real time traffic information tot en met het diefstalalarmsysteem.

Nu tot € 2.103,- voordeel.

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Met de MINI Cabrio Sidewalk Edition viert MINI een rijk erfgoed van eerdere speciale edities. Hiermee geeft MINI een nieuwe interpretatie af van de definities charme en stijl. Onder de motorkap huist het kloppende hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus wees voorbereid om te genieten van pure vreugde in de zon.