Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand tref je altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Teaserfoto MINI Wisseltruc Keram

WISSELTRUC

Wist u dat een nieuwe MINI (Private) leasen zeer aantrekkelijk is? U krijgt geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk, en u rijdt weg in een splinternieuwe MINI voor een vast bedrag per maand. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe MINI, dat is nog eens een interessante wisseltruc!

Headerfoto MINI Clubman XL Luxury Pack

XL Luxury Pack

De meest luxueuze opties op de MINI Clubman, tijdelijk met 50% korting met het MINI Clubman XL Luxury Pack. Speciaal samengesteld om uw nieuwe MINI Clubman dat superdeluxe gevoel te geven.
 
U geniet onder het heerlijke panoramadak, deinst mee met de beste beats door de premium Harman/Kardon speakers en houdt uw ogen moeiteloos op de weg dankzij het handige Head-Up Display.

Al deze luxe kost u tijdelijk maar € 1.250,- wat neer komt op een voordeel van € 1.180,-.
 

Teaserfoto MINI FS renteactie nieuwe MINI

UW NIEUWE MINI FINANCIEREN AD 2,99% BIJ KERAM

Kiest u voor een nieuwe MINI bij Keram, dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen een uniek lage actierente van slechts 2,99%. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé. Uiteraard staat deze scherpe rente gedurende uw gehele looptijd vast.

Dankzij deze zeer lage rente rijdt u al een gloednieuwe MINI vanaf € 189,- p.mnd!

Teaserfoto MINI Indian Summer Red Edition

MINI INDIAN SUMMER RED EDITION

Kijk naar de MINI Indian Summer Red Edition, het enige dat u kunt denken is 'oeh la la'. Met zijn exclusieve kleur, welke normaal niet leverbaar is op de 3- of 5-deurs, en daarbij nog ontelbaar veel luxe features. U krijgt het er vast spontaan warm van ... Deze verleidelijke Edition is helemaal af en komt in een gelimiteerde oplage van slechts 60 exemplaren. De MINI Indian Summer Red Edition rijdt u al vanaf € 36.990,- (Cooper). Uw voordeel loopt op tot maar liefst € 9.678,-. 

Headerfoto TeamMINI

#TEAMMINI

Als u #TeamMINI wordt, staat u opeens voor cruciale beslissingen. Sluit u zich aan bij #TeamHandgeschakeld of #TeamAutomaat? Voor welke kleur gaat u? Bent u meer het type voor #Team17inch of #Team18inch? Het wordt tijd om uw gloednieuwe MINI samen te stellen want bij MINI Private Lease rijdt u uw #DroomMINI voor een superscherp all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Teaserfoto MINI Hammersmith Edition

MINI HAMMERSMITH EDITION

Wij kunnen u vertellen dat deze bijzondere editie enorm rijk uitgerust of luxueus afgewerkt is. Dat ze allemaal uitgevoerd zijn als Cooper S, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er niet alleen in de 3-deurs versie maar ook als 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman is. En dat uw voordeel oploopt tot € 5.594,-. Maar wat wij eigenlijk willen zeggen: WAUW!

Teaserfoto MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Met de MINI Cabrio Sidewalk Edition viert MINI een rijk erfgoed van eerdere speciale edities. Hiermee geeft MINI een nieuwe interpretatie af van de definities charme en stijl. Onder de motorkap huist het kloppende hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus wees voorbereid om te genieten van pure vreugde in de zon.

Teaserfoto MINI Electric artikel introductie

DE NIEUWE MINI ELECTRIC

Een historisch moment is aangebroken. De iconische klassieker, volledig futureproof. Zaterdag 7 maart jl. mochten wij hem dan eindelijk presenteren: de MINI Electric. De eerste volledig elektrische MINI. Deze mijlpaal in de MINI geschiedenis willen wij dolgraag samen met u vieren. Bent u al klaar voor elektrisch rijden op de MINI manier?

MINI White Silver Edition headerfoto

ÉÉN UIT HONDERD

Bijzonder. Daar houden MINI rijders van, want ze gaan niet voor zomaar een auto, nee MINI rijders kiezen voor een MINI! En nu kunnen de snelle beslissers kiezen voor een hele bijzondere variant: de MINI Countryman White Silver Edition. Zoals de naam al doet vermoeden in de kleur "White Silver", en dat is alweer bijzonder, want deze kleur is normaal gesproken niet leverbaar op de MINI Countryman.