Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand treft u altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Teaserfoto MINI Countryman Plug-in Hybride 2021

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRIDE

De MINI Countryman Plug-In Hybride is anders dan alle andere hybride SUV’s. Hij is namelijk perfect voor als u graag binnen de lijnen rijdt, maar ook af en toe buiten de gebaande paden gaat. En natuurlijk, zoals u van MINI gewend bent, uitgerust met innovatieve features, stoer design en dat iconische go-kart gevoel. Ontdek hoe het is om elektrisch te rijden in de SUV van MINI.

Teaserfoto MINI rente actie minder CO2 Minder Rente

MINDER CO2, MINDER RENTE

Met zijn tijdloze looks en iconische go-kart feeling is een MINI altijd een MINI gebleven. Voeg daar nog eens elektrisch rijden aan toe en u heeft een MINI die klaar is voor de toekomst. 

Bijkomend voordeel: een duurzame MINI financiert u nu tijdelijk extra voordelig. Zo financiert u de MINI Electric nu tegen slechts 2,99%* rente en de MINI Countryman Plug-in Hybride tegen maar 3,99%* rente.

Teaserfoto MINI Countryman Outdoorpack 2021

MINI COUNTRYMAN OUTDOOR PACK

Voor iedereen die graag een MINI Countryman wil rijden die in alle omstandigheden het avontuur aan gaat, is er nu het Outdoor Pack beschikbaar. Perfect voor als u er regelmatig op uit gaat met familie of vrienden. Het Outdoor Pack bestaat uit leuke en handige accessoires om uw MINI Countryman nóg avontuurlijker te maken dan ‘ie al is: een stoer panoramadak, handige picknickbank om tussendoor even op uit te rusten en een automatisch te sluiten achterklep.

Upgrade uw MINI Countryman nu voor slechts € 795,-. Hiermee heeft u direct € 825,- voordeel te pakken.

Headerfoto MINI Cooper Dalston Edition

MINI DALSTON EDITION

Met de MINI Cooper Dalston Edition, verkrijgbaar in 3- en 5-deurs uitvoering, brengt u de Londense straatstijl van de wijk Dalston regelrecht naar Nederland. Dat ziet u direct terug in z’n stoere looks: een John Cooper Works Aerodynamica Kit, 17” Track Spoke velgen, LED achterlichten met  het befaamde Union Jack design en ook nog eens luxe tot in de kleinste details. En met het moderne touchscreen MINI Navigatiesysteem inclusief Real TimeTraffic Information en de straat voortaan van u.

Headerfoto MINI Cooper Clubman Richmond Park

MINI CLUBMAN RICHMOND PARK EDITION

Reis in stijl met deze luxe uitgeruste Edition van de MINI Cooper Clubman. De Richmond Park Edition geeft u telkens weer dat extra gevoel van stijl en luxe als u door het panoramadak naar de hemel kijkt, de unieke designdetails u weer opvallen wanneer u de karakteristieke dubbele achterdeuren opent en die zee van ruimte aanschouwt. U maakt geen ritjes, u gaat op reis!

U rijdt de MINI Cooper Clubman Richmond Park Edition vanaf € 39.900,- en geniet van maar liefst € 8.819,- voordeel.

Teaserfoto Keram MINI Winterpret 2020

WINTERPRET 2020

Ontdek wat Keram deze winter voor u in petto heeft om zorgeloos de winter door te komen. Kom langs voor een Wintercheck voor uw MINI, ontdek de originele MINI Winterwielsets of geef uw MINI een upgrade met onze MINI Winteraccessoires.

Teaserfoto MINI Wisseltruc Keram

WISSELTRUC

Wist u dat een nieuwe MINI (Private) leasen zeer aantrekkelijk is? U krijgt geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk, en u rijdt weg in een splinternieuwe MINI voor een vast bedrag per maand. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe MINI, dat is nog eens een interessante wisseltruc!

Headerfoto TeamMINI

#TEAMMINI

Als u #TeamMINI wordt, staat u opeens voor cruciale beslissingen. Sluit u zich aan bij #TeamHandgeschakeld of #TeamAutomaat? Voor welke kleur gaat u? Bent u meer het type voor #Team17inch of #Team18inch? Het wordt tijd om uw gloednieuwe MINI samen te stellen want bij MINI Private Lease rijdt u uw #DroomMINI voor een superscherp all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Teaserfoto MINI Hammersmith Edition

MINI HAMMERSMITH EDITION

Wij kunnen u vertellen dat deze bijzondere editie enorm rijk uitgerust of luxueus afgewerkt is. Dat ze allemaal uitgevoerd zijn als Cooper S, verkrijgbaar in elke kleur, dus ook in dit stoere Enigmatic Black. Dat hij er niet alleen in de 3-deurs versie maar ook als 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman is. En dat uw voordeel oploopt tot € 5.594,-. Maar wat wij eigenlijk willen zeggen: WAUW!

Teaserfoto MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Met de MINI Cabrio Sidewalk Edition viert MINI een rijk erfgoed van eerdere speciale edities. Hiermee geeft MINI een nieuwe interpretatie af van de definities charme en stijl. Onder de motorkap huist het kloppende hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus wees voorbereid om te genieten van pure vreugde in de zon.