Acties

Acties maken MINI rijden nog leuker! Onderstaand tref je altijd de actuele acties van Keram en MINI aan.

Teaservisual MINI Countryman Denk groot

DENK GROOT. MINI COUNTRYMAN

Denk groot. Nee, nóg groter. De MINI Countryman biedt ruimte aan vijf passagiers en een heleboel bagage. Perfect voor een dagje weg met het gezin. Waar je ook heengaat, met de SUV van MINI ontdek je de mooiste plekken. En de looks? Stoer en avontuurlijk. Wat wil je nog meer.
MINI Private Lease aanbieding

MINI Private Lease

Voor een vast maandbedrag een gloednieuwe MINI rijden? Ga voor MINI Private Lease! Wij regelen alles voor je: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente en verzekering, zodat jij zorgeloos kan genieten.

MINI Cooper S Nightbridge Edition Key Visual

MINI COOPER S KNIGHTBRIDGE EDITION

Wat maakt een normale MINI super? Wat dacht je van een John Cooper Works Aerodynamica Kit en sportstoelen, grotere velgen, LED koplampen en een MINI Yours sportstuurwiel met Cruise Control met een voordeel tot € 4.703,-. Dit en nog veel meer zit allemaal op de MINI Cooper S Knightsbridge Edition.

Je rijdt deze speciale editie vanaf € 40.990,-.

MINI Private Lease Pack blue

MEER LUSTEN. MINDER LASTEN

Voor iedereen die zorgeloos het het beste uit z’n MINI wil halen, presenteren we deze exclusieve MINI Cooper 3-deurs met Private Lease Pack. Volop genieten van het John Cooper Works Pakket, met onder meer sportstoelen en een multifunctioneel JCW-stuur, zonder je druk te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen.
  
De eerste 300 beslissers leasen deze speciale uitvoering tijdelijk voor € 425,- per maand. 

Key visual Keram MINI Wintercheck 2019 zonder tekst tbv thumbnail

Keram Wintercheck 2019

De MINI Wintercheck is een uitgebreide controle. Want Keram controleert maar liefst 20 essentiële punten. Zo ben je verzekerd van het vakmanschap van speciaal opgeleide MINI monteurs. En rijd je, ook in de guurste omstandigheden, in een perfect gecheckte en onderhouden MINI.

MINI Countryman Dutch Made strand

MINI COUNTRYMAN

De MINI Countryman wordt exclusief in Nederland gemaakt, bij VDL Nedcar in het Limburgse Born. Ter ere van hun 50-jarige bestaan, brengt MINI een speciaal model uit: de MINI Countryman. Dutch made.

Dit model is uitgerust met het Salt- en Businesspakket en 18” zwarte velgen. 

Je rijdt ‘m al vanaf € 34.400,- en daarmee loopt je korting op tot wel 45% bovenop de standaard pakketkorting.

MINI Clubman Business Edition

MINI Clubman Business Edition

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Goeie zaak. Nu met € 3.837,- voordeel.