DE ZOMER(VAKANTIE) BEGINT MET MINI

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent: eropuit! En of dat nu een dagje natuur is of een heerlijke vakantie, het is belangrijk om uw MINI helemaal in orde te hebben voor u op weg gaat. Hier helpen wij u natuurlijk graag bij. Met een uitgebreide MINI Zomercheck, een update van uw navigatiesysteem en dak- en fietsendragers kan de zomer(vakantie) écht beginnen. 

MINI Backstage Check Keram

ONBEZORGD OP WEG.

DOE DE MINI ZOMERCHECK

De MINI Zomercheck is een uitgebreide controle waarbij uw MINI op 20 belangrijke punten wordt gecheckt. Voor slechts € 50,- worden onder andere de accu, remblokken en -schijven en bandenspanning gecontroleerd door onze ervaren, speciaal opgeleide MINI monteurs. Zij weten precies waar ze op moeten letten zodat u onbezorgd op weg kunt.

Headerfoto MINI airco refreshment actie

LEKKER FRIS.

ONDERHOUD VOOR UW AIRCO

Een goedwerkende en schone airconditioning zorgt niet alleen voor een fijne temperatuur, maar ook voor het afvoeren van condens en geuren. Het is dus belangrijk om de airconditioning van uw MINI in optimale staat te houden. Met een preventieve check door onze MINI monteurs wordt uw airconditioning gecheckt, het koudemiddel bijgevuld en de condensor gereinigd. 

VOOR RIJPLEZIER ZONDER EEN VUILTJE AAN DE LUCHT

- Ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen;
- Vertraagt aangroei van nieuwe bacteriën;
- Laat een frisse geur achter.

- Leegtrekken en opvangen van het koudemiddel uit uw aircosysteem (vacumeren);
- Lek- en druktest;
- Terugplaatsen van het opgevangen koudemiddel;

Inclusief Service 'Reinigen':

  • Ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen;
  • Vertraagt aangroei van nieuwe bacteriën;

  • Laat een frisse geur achter.

  • > ACTIE: Bij service 'Compleet' tijdelijk gratis aanvullen met nieuw koudemiddel tot hoeveelheid fabrieksopgave!

ALTIJD DE GOEDE ROUTE.

MET DE MINI NAVIGATIE-UPDATE

Wist u dat elk jaar ongeveer 15% van het wegennet verandert? Om ervoor te zorgen dat uw MINI u zonder omwegen van A naar B brengt, heeft MINI voor bijna alle navigatiesystemen een update beschikbaar. Tot en met eind september ontvangt u deze update van ons voor slechts € 69,-.

MINI Transportaccessoires

DAK- EN FIETSENDRAGERS.

GENOEG PLEK

Moet er elke vakantie toch meer bagage mee dan gedacht? Met de MINI transportoplossingen is er altijd genoeg plek. De MINI Dakdragers, MINI Dakbox en MINI Fietsendrager zijn heel eenvoudig in het gebruik en passen goed bij het iconische design van uw MINI. De dakbox zorgt voor tot wel 320 liter extra ruimte en op de fietsendragers kunt u tot 3 (e)bikes kwijt. Lekker handig!