Kom zaterdag 28 september naar Keram

Introductie van de nieuwe MINI Clubman en een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij Keram

Altijd al willen weten wat er gebeurt in de werkplaats met uw MINI? Op zaterdag 28 september is het zover: dan openen wij onze deuren voor een uniek kijkje backstage. Tijdens dit kijkje achter de schermen kunt u uw MINI op de brug van de werkplaats samen met de expert nalopen. Daarnaast staat ook de nieuwe MINI Clubman, die tijdelijk met gratis automaat geleverd wordt, bij ons in de showroom. Uiteraard zorgen wij ook voor lekkere Limburgse vlaai en verse koffie! Kortom genoeg te doen voor iedereen, graag tot zaterdag 28 september!

ONTDEK DE NIEUWE MINI CLUBMAN

De nieuwe MINI Clubman is er voor iedereen die niet wil kiezen tussen ruimte en stijl. Met zijn twee achterdeuren, vijf zitplaatsen en stijlvol design is dit dé station voor als u op zoek bent naar een praktische station waar u in gezien wil worden. De nieuwe MINI Clubman ontdekt u ook tijdens MINI Backstage en wordt tijdelijk GRATIS geleverd met een automatische transmissie.

MINI Backstage Check Keram
UNIEK KIJKJE IN DE WERKPLAATS EN GRATIS MINI BACKSTAGE CHECK

Tijdens Backstage is er van alles te zien en te leren. Ook over uw eigen MINI! In de werkplaats, waar onze experts elke dag met veel liefde alle MINI’s onderhouden, zetten we uw MINI op de brug. Samen met de expert loopt u ‘m na op 12 belangrijke punten. Denk aan de remblokdikte en het bandenprofiel. Ook doen we een visuele inspectie van de onderkant, zodat u uw MINI écht van een geheel nieuwe kant leert kennen. Na de MINI Backstage Check krijgt u ook een certificaat.

Backstage MINI is voor iedereen
BACKSTAGE BIJ MINI IS VOOR ALLE MINI LIEFHEBBERS, OUD EN JONG
We maken er een topdag van, voor elke MINI liefhebber!
MELD U VANDAAG NOG AAN

We kijken er naar uit om u op zaterdag 28 september te verwelkomen. Er is voldoende capaciteit voor Backstage bij MINI, maar niet onbeperkt. Meld u dus op tijd aan voor de MINI Backstage Check!