MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Sta open voor nieuwe spanning

Met de MINI Cabrio Sidewalk Edition viert MINI een rijk erfgoed van eerdere speciale edities. Hiermee geeft MINI een nieuwe interpretatie af van de definities charme en stijl. Onder de motorkap huist het kloppende hart van een krachtige MINI Cooper S-motor. Dus wees voorbereid om te genieten van pure vreugde in de zon.

HIGHLIGHTS MINI CABRIO SIDEWALK EDITION

Microstory motorkapstrepen MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

Motorkapstrepen

Speciaal ontworpen voor deze Edition, worden de kenmerkende antraciet/zwarte motorkapstrepen aan beide zijden geflankeerd door subtiele pinstripes in petrolkleur.

Microstory side scuttles MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

Side Scuttles

Je herkent de MINI Cabrio Sidewalk Edition als je hem ziet, niet in de laatste plaats dankzij de exclusieve Sidewalk logo's op de Side Scuttles boven de richtingaanwijzers op de voorspatborden.

Microstory dorpellijsten MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

'Sidewalk' dorpellijsten

Het Sidewalk embleem siert de geborstelde metalen dorpellijsten van de voorportieren.

Microstory lichtmetalen wielen 17 inch MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

17" lichtmetalen velgen

De nieuw ontworpen 17" Scissor Spoke tweekleurige lichtmetalen velgen ronden het geheel stijlvol af en zullen zeker de aandacht trekken. 17" Propeller Spoke en 17"Roulette Spoke (beiden two-tone)

Microstory Union Jack achterlichten MINI Cooper S Cabrio Sidewalk Edition

Union Jack achterlichten

Deze schitterende LED achterlichten, met het Union Jack motief en LED-lichtbronnen zijn opnieuw ontworpen voor moderne looks in moderne tijden. Het vlagontwerp omvat alle verlichtingsfuncties – met de richtingaanwijzers weergegeven in de horizontale en de remlichten weergegeven in de verticale lijnen.