MINI COUNTRYMAN OUTDOOR PACK

NU MET € 825,- VOORDEEL

Voor iedereen die graag een MINI Countryman wil rijden die in alle omstandigheden het avontuur aan gaat, is er nu het Outdoor Pack beschikbaar. Perfect voor als u er regelmatig op uit gaat met familie of vrienden. Het Outdoor Pack bestaat uit leuke en handige accessoires om uw MINI Countryman nóg avontuurlijker te maken dan ‘ie al is: een stoer panoramadak, handige picknickbank om tussendoor even op uit te rusten en een automatisch te sluiten achterklep.

Upgrade uw MINI Countryman nu voor slechts € 795,-. Hiermee heeft u direct € 825,- voordeel te pakken.

Het MINI Countryman Outdoor Pack is beschikbaar voor alle Countryman motorisaties: de MINI Countryman One, Cooper, Cooper S, Plug-In Hybride én de John Cooper Works.

ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR AVONTUUR

Microstory afbeelding MINI Countryman Outdoorpack Panoramadak

PANORAMADAK

Met het panoramadak wordt de MINI Countryman nog ruimer en lichter dan ‘ie al is. En wanneer u over zandpaden of snelwegen rijdt, en even omhoog kijkt, ziet u de bomen, wolken of zon voorbij razen. En bij een geopend panoramadak hoort u de avontuurlijke natuur letterlijk in uw oren klinken. Heerlijk, zó voelt vrijheid!

Microstory afbeelding MINI Countryman Outdoorpack Picknickbank

PICKNICKBANK

Uitrusten na een goede surfsessie, stretchen na een rondje hardlopen door het bos, of gewoon even een broodje eten tijdens je roadtrip – de picknickbank klapt u zo uit en zorgt voor een lekkere zitplek. U kunt gerust gaan zitten, want hij zorgt er ook nog eens voor dat u de lak van de bumper niet beschadigt.

Microstory afbeelding MINI Countryman Outdoorpack automatisch sluitende achterklep

AUTOMATISCH SLUITENDE ACHTERKLEP

Moet de achterklep open, maar heeft u uw handen vol met kampeerspullen of boodschappen? Geen probleem. Met één druk op de knop sluit de achterklep automatisch.