MINI KENNISMAKINGSLEASE

Aangenaam

Wilde u of een van uw medewerkers altijd al eens zakelijk een MINI rijden, maar wist u niet zeker of dat wel kon en wat dat kostte? Keram biedt u nú de kans met MINI Kennismakingslease: u least drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman.

U en/of uw medewerkers hebben zo de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan u wellicht dacht, en dat zonder in te hoeven leveren op stijl of go-kart feeling. Bij MINI Kennismakingslease kunt u kiezen tussen onze drie grootste modellen: de MINI 5-deurs, de MINI Clubman en de MINI Countryman. Alle modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

MINI 5 deurs kennismakingslease

MINI 5-deurs.

Het origineel met 5 deuren

Hij lijkt precies op het iconische origineel en rijdt net zo sportief, maar biedt met twee extra deuren net iets meer ruimte en gemak.

Vanaf € 375,- per maand.
Excl. BTW, op basis van Operational Lease.

MINI Clubman kennismakingslease

MINI Clubman.

Zes deuren groot

De iconische Split Doors geven de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit – perfect voor de zakelijke rijder die ook in het weekend in stijl rond wil rijden.

Vanaf € 425,- per maand.
Excl. BTW, op basis van Operational Lease.

MINI Countryman kennismakingslease

MINI Countryman.

Grensverleggend

De stoere MINI Countryman vindt overal zijn weg, ook op zakelijke avonturen. Laat u niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top een MINI.

Vanaf € 475,- per maand.
Excl. BTW, op basis van Operational Lease.