MINI Modellen

EEN BREED SCALA AAN VARIANTEN

Van de alom bekende MINI 3-deurs tot de grote MINI Countryman. MINI heeft voor ieder wat wils. Hieronder worden alle beschikbare modellen weergegeven. Nieuwsgierig wat de ze te bieden hebben? Klik dan gerust even verder.

MINI Electric 2021 LCI II

MINI ELECTRIC

SCHOON, STIL, EN ZO COOL

Terwijl anderen vooral praten over betaalbaar elektrisch rijden, zorgen wij ervoor dat je gewoon kunt instappen. Je krijgt alles waar MINI bekend om staat – strak door bochten sturen, flink wat pit, rijplezier, slim ruimtegebruik, stijl en design – en als bonus de mogelijkheid om elektrisch te rijden. Positief denken, positief handelen. De MINI Electric rijdt u met Private Lease al vanaf € 399,- per maand!

De MINI 3 deurs (F56) LCI II

MINI 3-DEURS

ZOVEEL TE ZIEN

Er kan niets op tegen het fijne gevoel dat je krijgt als je handen het stuur omklemmen en je voet het gaspedaal intrapt. De MINI 3-deurs haalt zijn power uit 1,5-liter en 2,0-liter 3- of 4-cilinder MINI TwinPower Turbo motoren.

Met MINI Private Lease rijdt u al in een nieuwe MINI vanaf € 349,- per maand.

MINI 5 deurs (F55) LCI II

MINI 5-DEURS

GELIJKEND. VERTROUWD. MAAR ANDERS

Twee deuren extra had hij altijd al, maar de MINI 5-deurs is tevens 16 centimeter langer dan zijn 3-deurs broer en hij gebruikt die extra ruimte slim door je o.a. een grotere bagageruimte te geven – met een inhoud van 941 liter, om precies te zijn. Hij is ontworpen om je veel keuzes te geven bij het personaliseren – zonder afbreuk te doen aan de klassieke MINI go-kart handling.

Met MINI Private Lease rijdt u al in een nieuwe MINI 5-deurs vanaf € 395,- per maand.

MINI Cabrio (F57)  LCI II

MINI CABRIO

PUUR. OPENHARTIG. OPWINDEND

Genieten van een vrij uitzicht kon er altijd al mee, maar aan de nieuwe MINI Cabrio is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Van binnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

Met MINI Private Lease rijdt u al in een nieuwe MINI Cabrio vanaf € 439,- per maand.

MINI Clubman (F54) LCI

MINI CLUBMAN

UNIEK. MET FLAIR EN ELEGANTIE

Een stijlvol design en toch ook heel praktisch. De MINI Clubman is anders dan andere auto's. Hij verwent u met veel comfort en blinkt uit in gebruiksgemak. Met zijn bijzondere split doors aan de achterkant, softtouch interieurafwerking en premium technologie vertegenwoordigt hij de verfijnde tak van de MINI familie. De MINI Clubman laat jou graag een nieuwe manier van autorijden beleven.

Met MINI Private Lease rijdt u al in een gloednieuwe MINI Clubman vanaf € 475,- per maand.

MINI Countryman  (F60)  LCI

MINI COUNTRYMAN

GRENS VERLEGGEND

De MINI Countryman is de ideale allrounder. Hij oogt stoer en aantrekkelijk en is er ook met vierwielaandrijving. Daarmee komt u waar anderen achterblijven. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Geniet van de vrijheid en zijn praktische eigenschappen. We horen graag alle verhalen over uw avonturen.

Met MINI Private Lease rijdt u al in een nieuwe MINI Countryman -mét automaat- vanaf € 529,- per maand.

MINI JCW modellen family

MINI JOHN COOPER WORKS.

DE OVERTREFFENDE TRAP VAN MINI

De MINI John Cooper Works modellen maken indruk met hun sportieve uiterlijk en diepe uitlaatgrom. Deze rebelse auto's stammen rechtstreeks af van de racebolides van John Cooper. Dat waren legendes op wielen, die races wonnen doordat ze op pure wijze sportief waren. John Cooper en zijn team gingen op hun gevoel af. Het was begin jaren zestig en niet iedereen nam hen serieus, maar ze waren vastbesloten en met hun passie en pioniersgeest maakten ze hun dromen waar.