MINI Private Lease

Met voorraad voordeel

Een gloednieuwe MINI rijdt u met Private Lease al v.a. € 315,- per maand all-in!

Tijdelijk voorraad voordeel bij Keram: Kiest u nu voor een MINI Clubman of een MINI Countryman uit onze voorraad? Dan profiteert u van een gratis automatische transmissie!
Tijdelijk GRATIS Automaat

SCHAKEL NÚ OVER NAAR AUTOMAAT!

MINI Clubman en MINI Countryman uit voorraad met gratis automatische transmissie

Altijd al willen genieten van een comfortabele 7-⁄8-traps automatische Steptronic transmissie? Dan is nù uw kans! Tijdelijk krijgt u op onze nieuwe -uit voorraad leverbare- MINI Clubman en MINI Countryman modellen de automatische Steptronic transmissie CADEAU!

De nieuwe MINI Clubman 2019 01

MINI CLUBMAN.

DE STATION MET STIJL

Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de MINI Clubman u de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan, met een maximale bagageruimte van maar liefst 1250 liter. Bent u veel onderweg voor werk? Dan is dit ook de station voor u, want de nieuwe MINI Clubman rijdt én zit heel comfortabel. De sublieme ALL4 vierwielaandrijving zorgt ervoor dat u de auto onder alle omstandigheden onder controle kunt houden – waardoor dit de perfecte auto is voor elke gelegenheid.

MINI Countryman Private Leaseactie basisbeeld

MINI COUNTRYMAN.

DE SUV VAN MINI

De MINI Countryman is de SUV van MINI. Hij oogt stoer en aantrekkelijk en is er ook met vierwielaandrijving. Daarmee komt u waar anderen achterblijven. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Geniet van de vrijheid en zijn praktische eigenschappen. We horen graag alle verhalen over uw avonturen.