Nieuws / events

Het laatste MINI en Keram gerelateerd nieuws vind je hier!

MINI Keram - NUMMER1 Ton Dolmans Trofee 2022 Sponsoring

Keram MINI sponsor tijdens Ton Dolmans Trofee

9 mei 2022

Gisteren is voor de vijfde keer de NUMMER1 Ton Dolmans Trofee verreden. Deze Limburgse wielerwedstrijd is onderdeel van de Schwalbe Topcompetitie en hét platform voor Nederlands wielertalent. De competitie is tevens dé plek waaruit ProTour ploegen hun renners rekruteren. 

Keram MINI heeft verschillende auto's verzorgd ter ondersteuning van deze prachtige wielerronde in het Limburge Heuvellandschap. De bijna 200 kilometer lange route startte in Stein, waarna er door zowel de Westelijke Mijnstreek als de gemeenten Meerssen en Beek werd gefinisht in Elsloo.

Headerfoto overname Keram door Ekris

Overname Keram door Ekris

2 november 2021

Emil Frey Nederland-dochter Ekris is voornemens BMW, MINI en BMW Motorrad dealer Keram over te nemen. Hierover bereikten partijen afgelopen maandag een akkoord. Ekris is sinds 1961 officiële BMW dealer en heeft vestigingen in Arnhem, Nijkerk, Veenendaal, Lelystad, Utrecht en Zeist.

MINI Anniversary Edition 01

DE MINI ANNIVERSARY EDITION:

20 juli 2021

MINI viert 60 jaar samenwerking met de Cooper Family. Een gezamenlijke inzet voor maximaal rijplezier op de weg en legendarisch succes in de racewereld. Edition-voertuigen worden geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 740 eenheden wereldwijd als MINI Cooper, MINI Cooper S en MINI John Cooper Works.

MINI Lifestyle Collectie 2021

12 mei 2021

De onmiskenbare stijl van MINI is niet alleen fascinerend óp de weg, maar ook daarbuiten. De nieuwe producten in de MINI Lifestyle Collectie 2021 stralen levensvreugde, premiumkwaliteit en individualiteit uit in het dagelijkse leven. Unieke designs, bijzondere details, vakmanschap en de keuze voor bijzondere en duurzame materialen zijn kenmerkend voor het eigentijdse karakter van MINI.

MINI Sharing

5 mei 2021

Als MINI eigenaar kunt u MINI Sharing gebruiken om uw MINI te delen met uw familie en vrienden. Het enige dat u hoeft te doen is een boekingsverzoek accepteren met behulp van de MINI Sharing app. 

Klik op de button hieronder voor meer informatie over de MINI Sharing App en deel vandaag nog jouw MINI met uw 

Nieuwe MINI generatie januari 2021 01

Het origineel – steeds weer nieuw

27 januari 2021

Dankzij belangrijke wijzigingen voor de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs én de MINI Cabrio is - twintig jaar na de introductie van de moderne MINI - de nieuwste modelgeneratie in topvorm. De modelspecifieke updates op gebied van design, technologie en premium kwaliteit geven ook een nieuwe impuls aan de volledig elektrische MINI Electric in het elektrische segment. De wereldwijde introductie van deze modellen vindt plaats in maart 2021.

De Nieuwe MINI App

3 december 2020

Sinds 2018 biedt MINI haar klanten al naadloze connectiviteit tussen hun smartphone en de auto met de MINI Connected App. Vanaf nu is een nieuwe app-generatie die deze connectiviteit naar een hoger level tilt: De nieuwe MINI App. Een nieuw design, vereenvoudigde en intuïtieve gebruikservaring en nieuwe diensten voor elektrische MINI rijders maken uw MINI klaar voor de toekomst.

De nieuwe MINI Countryman 2020 - 04

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN

27 mei 2020

De MINI Countryman, de stoere SUV van MINI die ruimte en gebruiksgemak combineert met de typerende MINI uitstraling en rijbeleving, is vernieuwd. MINI zet opnieuw grote stappen op het gebied van interieurruimte, veelzijdigheid, functionaliteit en rijcomfort. De nieuwe MINI Countryman biedt keuze uit twee benzinemotoren en een dieselvariant met MINI TwinPower Turbo technologie en is er ook als plug-in hybride. Voortaan zijn een met leer bekleed stuurwiel en LED verlichting standaard.

Teaserfoto Keram MINI

MAATREGELEN CORONAVIRUS

10 april 2020

De verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) leidt nationaal en internationaal tot diverse maatregelen en beperkingen om zo uw en onze gezondheidsrisico’s te beperken. Wij zijn bezorgd om u, ons personeel en alle mensen om ons heen en volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet. Daarom vragen wij uw aandacht en begrip voor onze aangepaste handelswijzen.

Aanmelden Keram nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld u aan op de Keram MINI nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Keram en MINI nieuws!