De nieuwe kinderproducten uit de MINI lifestyle collectie

Voor kleine ontdekkingsreizigers

Met inspirerende en slim ontworpen kinderproducten uit de MINI lifestyle collectie is elke dag een avontuur, thuis en buitenshuis.

Perfect om creativiteit en nieuwsgierigheid te bevorderen.
De MINI Kids Craft Set Animals en MINI Kids Craft Set Automotive (beide € 12,-) helpen kinderen bij hun creatieve ontwikkeling door ze zelf speelgoed te laten maken van verschillende materialen. Op deze leuke en artistieke wijze worden kinderen bovendien aangemoedigd verantwoord gebruik te maken van hulpbronnen. Voor degenen die hun eigen creaties graag inkleuren, is er de MINI Coloring Car Set (€ 15,-), inclusief FSC-gecertificeerde vellen duurzaam papier en hoogwaardige ‘Stabilo Woody 3 in 1’ kleurpotloden voor het creëren van een gepersonaliseerde MINI.

Met de zachte, gebreide MINI Knitted Car (€ 39,-) hebben de kleintjes altijd een knuffelvriend. De MINI Iron-On Patch Set (€ 12,-), bestaande uit vijf verschillende dieren van allerlei materialen, zijn fantastisch om een T-shirt een persoonlijk tintje te geven. De MINI Cooper S Pull Back miniatuurmodellen (1:36) komen in drie kleuren en zijn klaar om te racen met hun krachtige pullback-motoren
(€ 4,90).

Voor kids ouder dan drie jaar en die liever zelf achter het stuur zitten, is er de MINI John Cooper Works Go-Kart (€ 195,-). Deze skelter biedt behalve het kenmerkende go-kart gevoel van MINI een extra sportieve uitstraling dankzij het rood-zwarte kleurenthema van John Cooper Works. Na een drukke speeldag kunnen de kleintjes heerlijk tot rust komen met de MINI World Cushion (€ 25,-).

Cadeautips voor jonge MINI fans.
De MINI Baby Gift Set (€ 35,-) bevat een mooie romper en bijpassend mutsje. Dankzij de opvallende kleuren Lemon en Aqua trekt deze outfit net zo veel aandacht als het baby’tje dat hem draagt. De MINI T-shirt Kids Dip-Dye (€ 25,-) in Lemon of Aqua is net zo kleurrijk en een must have voor beginnende trendsetters.

Met de MINI Balance Bike (€ 98,-) kunnen kinderen ouder dan drie jaar of van minimaal 90 cm lang op eigen benen de wereld verkennen. Het slim ontworpen loopfietsje heeft een laag frame, treeplankje, in hoogte verstelbaar zadel en verstelbaar stuur met beschermede handvaten voor een comfortabele en veilige rit. Het sterke stalen frame in de kleur Aqua, de zwarte handvaten met MINI logo’s en het witte MINI logo op de zwarte stuurbeschermer geven de loopfiets een onmiskenbare en stoere MINI uitstraling.

Voor de nog kleinere avonturiers is er de MINI Tricycle (€ 75,-), ontworpen voor kinderen tot 18 maanden oud en van maximaal 80 cm hoog. Deze driewieler heeft geluidsarme wielen, een ergonomisch gevormd stoeltje en beschermende handvaten. Het is een veilige en stijlvolle driewieler voor binnen én buiten.

De MINI lifestyle collectie.
MINI heeft een uitgebreid assortiment van lifestyleproducten, variërend van kleding en accessoires tot kinderspeelgoed, tassen en zelfs fietsen. De collectie telt meer dan vijftig producten. Met een tijdloos design en topkwaliteit materialen sluiten de lifestyleproducten naadloos aan op de designexpertise en onmiskenbare identiteit van MINI.

De MINI lifestyle collectie is online beschikbaar via www.mini.nl/lifestyle en natuurlijk bij Keram.