Financier uw MINI vanaf slechts 1,99% rente

Tijdelijk extra voordelig uw MINI financieren

Tijdelijk financiert u een nieuwe of gebruikte MINI extra voordelig! Zéker als u ook kiest voor de aantrekkelijke MINI Top Cover verzekering. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé. Lees snel verder!

 

Vaste lage rente gedurende de looptijd van uw contract
Na betaling laatste termijn bent u eigenaar van de MINI
I.c.m. MINI Top Cover verzekering extra voordelig

MINI ELECTRIC FINANCIEREN TEGEN 1,99% RENTE.

Tijdelijk financiert u uw nieuwe MINI Electric tegen slechts 1,99% rente. Zo rijdt u tegen lage maandelijkse lasten in de nieuwe MINI Electric. Bereken uw maandbedrag en vraag gemakkelijk een offerte aan.

Uw Nieuwe MINI of Occasion

Financiert u nu v.a. slechts 3,99% rente

Geniet van een rentetarief van slechts 3,99% wanneer u uw MINI financiert in combinatie met onze aantrekkelijke MINI Top Cover verzekering. Kiest u niet voor de MINI Top Cover verzekering? Dan bedraagt de rente 4,99%. Dit actietarief geldt voor zowel zakelijke als particuliere MINI rijders. 

MINI Renteactie Q2 2021 - 1,99% rente

Vaste Maandlasten

Wanneer u uw perfecte MINI heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen om de volledige aanschafprijs of een deel daarvan te financieren. Het gefinancierde bedrag betaalt u vervolgens in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met de rente. U kiest hierbij zelf van tevoren uw looptijd (12 tot 60 maanden) en bepaalt of u een aanbetaling wilt doen of een slottermijn wilt afspreken om het maandbedrag te verlagen. Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar van uw MINI. U kunt dan doorrijden in uw huidige auto of deze inruilen voor een nieuwer model.

KIES VOOR EEN MINI TOP COVER VERZEKERING.

Bij een financiering zorgt u zelf voor brandstof, de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. Kiest u voor een BMW Top Cover verzekering met WA + Volledig Casco dekking, dan is uw MINI niet alleen compleet gedekt, maar profiteert u ook van de scherpe actierente van 3,99%. Zonder verzekering is de rente 4,99%. Enkele voordelen van de MINI Top Cover verzekering:

  • All-risk dekking (WA + Volledig Casco) 
  • Tot 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaardevergoeding
  • Geen eigen risico bij herstel door de Keram
  • Schadeherstel uitsluitend met originele MINI onderdelen
  • Gratis vervangend vervoer
  • Accessoires kosteloos meeverzekerd tot € 2.500,-
  • MINI Service Inclusive kosteloos meeverzekerd

* Deze actie is geldig t/m 30 september 2021.