Service en onderhoud

Meer dan in goede handen

MINI Service stopt niet bij het verlaten van de werkplaats. Wereldwijd waarborgt het mobiliteit en rijplezier. MINI Service vergezelt je op elke route, houdt de kosten beheersbaar en je hoofd vrij om in volle teugen te genieten van het rijden. MINI Service staat voor goed opgeleide technici, is efficiënt als een MINI motor en net zo breed als z’n spoor. Kortom, typisch MINI.

Online Werkplaatsafspraak

Werkplaatsafspraak

Eenvoudig een werkplaatsafspraak maken wanneer u dat het beste uitkomt. Dit kan razendsnel via onze online werkplaatsafspraak module. Kies uw vestiging en vul uw gegevens in. Wij bevestigen binnen 24 uur (tijdens kantoortijden) uw afspraak of nemen contact met u op om een en ander te bespreken.

Keram MINI Pechhulp

Pechhulpverlening

Elke MINI heeft recht op exclusieve pechhulp. Met MINI MOBILE CARE wordt u bij pech, overal in Europa, direct geholpen. 24/ 7, 365 dagen per jaar. Een geruststellende gedachte. Voor MINI’s tot 5 jaar oud is deze service standaard. Als uw MINI tussen de 5 en 10 jaar oud is, is MINI EXTENDED MOBILE CARE beschikbaar vanaf € 55,- per jaar.

Keram Airconditioning Service

Aircocheck

Onderhoud van het airconditioningsysteem is nodig omdat een airconditioning elk jaar tot zo’n 10 procent van zijn koudemiddel verliest. En dat koudemiddel zorgt niet alleen voor koelte in het interieur van je MINI, maar ook voor smering van de aircocompressor. Door het verlies van koudemiddel neemt de werking van de airconditioning af. Dat gaat natuurlijk heel geleidelijk, waardoor je er in het begin niets van merkt.

Keram uitlijnservice

Uitlijnservice

Om optimaal rendement te behalen uit je banden is het belangrijk om je MINI regelmatig te laten uitlijnen. Door het rijden over oneffenheden op de openbare weg en bijvoorbeeld het oprijden van een stoep, treden geleidelijk afwijkingen in de wielstanden op.

Schadeherstel

Schadeherstel

‘Perfect schadeherstel’ is de slogan van Keram Schadeherstel. Door middel van onze service en kwaliteit maken wij dit ook waar.

APK bij Keram

APK van je MINI

Ruim voor de datum waarop jouw MINI zijn wettelijk verplichte APK moet ondergaan, ontvang je een herinnering. Keram is voor deze keuring het aangewezen adres. Ook wat de prijs betreft, want deze kost bij ons slechts € 44,25 all-in, zonder bijkomende kosten.