#TEAMMINI

UW NIEUWE MINI TIJDELIJK VANAF € 315,- P.MND

Als u #TeamMINI wordt, staat u opeens voor cruciale beslissingen. Sluit u zich aan bij #TeamHandgeschakeld of #TeamAutomaat? Voor welke kleur gaat u? Bent u meer het type voor #Team17inch of #Team18inch? Het wordt tijd om uw gloednieuwe MINI samen te stellen want bij MINI Private Lease rijdt u uw #DroomMINI voor een superscherp all-in maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

BENT U #TEAMPEPPERWHITE?

OF #TEAMCHILIRED? OF TOCH ..

#TeamBritishRacingGreen? Al deze iconische MINI kleuren staan in ieder geval goed op iedere MINI en passen bij elke persoonlijkheid. De keuzes zijn oneindig om uw MINI naar uw smaak te maken. Wij weten zeker dat u uw persoonlijkheid kunt matchen met de uitvoering van uw MINI. Kies uw team!
  

SUBSIDIE ELEKTRISCHE AUTO’S PARTICULIEREN

Op de MINI Electric is de door de rijksoverheid ingevoerde ‘Subsidie Elektrische Auto’s Particulieren’ van toepassing. Die subsidie bedraagt voor de MINI Electric € 83,- per maand, op basis van een looptijd van 48 maanden. Dit bedrag is nog niet verrekend in onze calculator.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ALL-IN MET MINI PRIVATE LEASE

U hoeft alleen nog maar te tanken

Met MINI Private Lease rijdt u zonder zorgen in een nieuwe MINI. Voor een zeer aantrekkelijk vast maandtarief worden alle autozaken voor u geregeld: onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente en verzekering. U betaalt ook nog eens geen bijtelling, niet onbelangrijk. U hoeft alleen nog maar te tanken.

BEREKEN HIER UW SCHERP MAANDBEDRAG