Keram MINI sponsor tijdens Ton Dolmans Trofee

Gisteren is voor de vijfde keer de NUMMER1 Ton Dolmans Trofee verreden. Deze Limburgse wielerwedstrijd is onderdeel van de Schwalbe Topcompetitie en hét platform voor Nederlands wielertalent. De competitie is tevens dé plek waaruit ProTour ploegen hun renners rekruteren. 

Keram MINI heeft verschillende auto's verzorgd ter ondersteuning van deze prachtige wielerronde in het Limburge Heuvellandschap. De bijna 200 kilometer lange route startte in Stein, waarna er door zowel de Westelijke Mijnstreek als de gemeenten Meerssen en Beek werd gefinisht in Elsloo.

De trofee is gewonnen door Bart Lemmen van Team VolkerWessels. Na ontsnapt te zijn uit het peleton in de voorlaatste ronde werkte Lemmen samen met ploeggenoot Peter Schulting om aan kop te blijven. Hoewel de twee samen over de finish reden, mocht Lemmen de wedstrijd winnen van Schulting. Het was de eerste aansprekende overwinning voor Lemmen, na enkele weken geleden al in de top 10 te rijden tijdens de Volta Limburg Classic.

We willen Bart Lemmen en Team VolkerWessels van harte feliciteren met de mooie overwinning en zijn graag volgend jaar weer aanwezig als sponsor tijdens de NUMMER1 Ton Dolmans Trofee.

Meer weten over de NUMMER1 Ton Dolmans Trofee?