UW NIEUWE MINI FINANCIEREN AD 2,99% BIJ KERAM

Uw nieuwe MINI al v.a. € 189,- per maand

Kiest u voor een nieuwe MINI bij Keram, dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen een uniek lage actierente van slechts 2,99%. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé. Uiteraard staat deze scherpe rente gedurende uw gehele looptijd vast.

Dankzij deze zeer lage rente rijdt u al een gloednieuwe MINI vanaf € 189,- p.mnd!

Microstory afbeelding MINI 3-deurs Renteactie MINI nieuw

The original.

UW NIEUWE MINI 3-DEURS VANAF € 189,- PER MAAND

Aan de MINI 3-deurs is zoveel te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting en de achterlichten zijn mogelijk in het unieke Union Jack design. Uiteraard wordt hij standaard geleverd met de unieke go-kart feeling! Ontdek hem zelf bij Keram!

Microstory afbeelding MINI 5-deurs Renteactie MINI nieuw

Echt iconisch MINI. Met vijf deuren.

UW NIEUWE MINI 5-DEURS VANAF € 199,- PER MAAND

Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de MINI 5-deurs is zoveel te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting en de achterlichten zijn mogelijk in het unieke Union Jack design. Ontdek hem zelf bij Keram!

Microstory afbeelding MINI Cabrio Renteactie MINI nieuw

Puur. Openhartig. Opwindend.

UW NIEUWE MINI CABRIO VANAF € 235,- PER MAAND

Genieten van een vrij uitzicht kon er altijd al mee, maar aan de nieuwe MINI Cabrio is zoveel te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting en de achterlichten zijn mogelijk in het unieke Union Jack design. Ontdek hem zelf bij Keram!

Microstory afbeelding MINI Clubman Renteactie MINI nieuw

De station met stijl

UW NIEUWE MINI CLUBMAN VANAF € 235,- PER MAAND

De nieuwe MINI Clubman opent deuren als nooit tevoren. Concessies zijn verleden tijd, want deze exclusieve station geeft je ruimte én stijl. Speciaal ontworpen voor mensen die niet willen kiezen. Ontdek hem zelf bij Keram!

Microstory afbeelding MINI Countryman Renteactie MINI nieuw

Ruimte voor meer avontuur

UW NIEUWE MINI COUNTRYMAN VANAF € 275,- PER MAAND

De zeer veelzijdige MINI Countryman heeft plaats voor vijf personen, is comfortabeler dan ooit en is ontworpen om alles aan te kunnen wat u tijdens uw reis tegenkomt. Of u naar de stad gaat of door de bergen heen rijdt, zijn krachtige motor en optionele ALL4 vierwielaandrijvingsysteem maakt het allemaal moeiteloos. Haal alles uit het leven in de grootste, ruimste én meest avontuurlijke MINI. Ontdek hem zelf bij Keram!

Microstory afbeelding MINI Electric Renteactie MINI nieuw

Wordt uw eerste elektrische auto een MINI?

UW NIEUWE MINI ELECTRIC VANAF € 265,- PER MAAND

Bij MINI horen we vaak dat iemands eerste auto een MINI was. Hoe lekker dat reed. Hoe leuk ‘ie eruitzag. Wat nu als u ooit kunt vertellen dat uw eerste elektrische auto een MINI was? Met z’n vertrouwde, iconische design en typische go-kart feeling is de MINI Electric namelijk dé kans om te voelen hoe leuk elektrisch rijden kan zijn. Ontdek hem zelf bij Keram!

REKENVOORBEELD

Contante waarde (aaschafprijs)
€ 35.100,00
Contante aanbetaling (aanbetaling)
€ 8.775,00
Totale kredietbedrag
€ 26.325,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden)
48
Jaarlijkse kosten percentage
2,99%
Termijnbedrag
€ 324,08
Totale door u te betalen bedrag
€ 28.718,41
Vaste debetrente voet
2,99%

De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in dit rekenvoorbeeld € 13.162,50. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Rentestand juni 2020. Deze actie is geldig tot en met 23 augustus 2020.