Voel de kick van MINI Electric

Tijdelijk extra veel voordeel

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een accu die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit.

Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

4 Zitplaatsen
184 pk (135 kW)
Go-Kart Feeling

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Stap in bij Levi

Ontdek de Kick van de MINI Electric

Fasten your seatbelts! Levi neemt u een aantal rondes mee over het kartcircuit en vertelt u ondertussen alles over de nieuwe MINI Electric. 
 

MINI Business Editions 2021 - Teaser Visual

Superscherpe Leasetarieven

Voor de rijk uitgeruste MINI Electric Business Edition

Profiteer zowel zakelijk als privé van de tijdelijke superscherpe leasetarieven voor de MINI Electric Business Edition.

Private Lease vanaf € 399 p/mnd
(o.b.v. 48 mnd / 10.000 km p/j)

Operational Lease vanaf € 449 p/mnd
(o.b.v. 48 mnd/ 20.000 km p/j)

Slechts 1,99% rente op de MINI Electric

In combinatie met MINI Top Cover Verzekering

Of u nu zakelijk of privé een nieuwe of gebruikte MINI Electric financiert, in combinatie met de zeer volledige MINI Top Cover verzekering kan dit tegen slechts 1,99%. Kiest u niet voor de MINI Top Cover verzekering? Dan betaalt u slechts 2,99% rente. 

Geen grote eenmalige investering
Zeer laag rentetarief
Optie tot overname aan het einde van contract

Charged with Passion

Direct koppel. Pulserende prestaties

Bij groen licht telt maar één ding: het koppel (nM) dat er beschikbaar is. De volledig elektrische MINI geeft je dat koppel direct vanuit stilstand. Dat koppel zorgt ervoor dat de MINI Electric in slechts 7,5 seconden de 100 km/h bereikt. Het mooiste? Dit alles gebeurt zonder vertraging en versnellingsonderbrekingen. Dynamisch én relaxed, de nieuwe MINI Electric biedt een geheel nieuwe rijervaring.

Microstory MINI Kick of Electric Go-Kart

ONWEERSTAANBAAR ONTWORPEN.

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de volledig elektrische MINI zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers en het gele 'S' logo bevatten. Opvallende Energetic Yellow accenten geven je MINI een zeer individuele uitstraling op de weg. Optionele portierhandgrepen en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven een nog individuelere uitstraling. En het innovatieve aanbod van unieke 16" - 17" lichtmetalen wielen rondt het geheel in stijl af.

Teaserfoto MINI Kick of Electric

MINI Go-Kart Feeling

Ervaar zelf 100% rijplezier

Plan nu een proefrit en ervaar zelf de unieke rij eigenschappen van de MINI Electric. 

* Vraag naar de voorwaarden