Winter 2019-2020

Bent u helemaal klaar voor de winter?

Laat de MINI Wintercheck bij Keram uitvoeren en uw MINI is helemaal voorbereid op de winterse omstandigheden. Daarnaast ontvangt u de warme MINI fleece plaid CADEAU!

Oneindig veel rijplezier met uw MINI, ook in de winter. Want wanneer het kwik omlaag gaat, moet de grip omhoog. De originele MINI Winterwielsets shopt u nu -tot en met 31 december- met 15% voordeel. Bestel de set gemakkelijk online met de code WINTERSRIJPLEZIER en u bent uitstekend voorbereid op winters weer. Laat die winter maar komen!

Wintercheck Keram MINI 2019

CHECK, 20 MAAL CHECK

Met de Keram Wintercheck

De MINI Wintercheck is een uitgebreide controle. Want Keram controleert maar liefst 20 essentiële punten. Zo bent u verzekerd van het vakmanschap van speciaal opgeleide MINI monteurs. En rijdt u, ook in de guurste omstandigheden, in een perfect gecheckte en onderhouden MINI. Plan vandaag nog uw MINI Wintercheck en ontvang tevens de warme MINI plaid CADEAU! OP=OP

MINI Fleece Plaid wintergeschenk 2019-2020

DE MINI FLEECE PLAID.

Ons wintergeschenk voor u

"Bij de MINI Wintercheck ontvangt u het exclusieve wintergeschenk cadeau. De MINI fleece plaid is een warme deken met de kenmerkende MINI look and feel. Een war(m)e wintermusthave voor iedere MINI liefhebber."