Winteracties

KLAAR VOOR DE WINTER

De winter staat voor de deur: hét moment om uw MINI helemaal winterklaar te maken. Om u hierbij te helpen hebben we een aantal mooie acties voor u. Laat bijvoorbeeld de wintercheck uitvoeren waarbij uw MINI wordt gecontroleerd op 20 belangrijke punten en ontvang een exclusief cadeau. Daarnaast ontvangt u tijdens de actieperiode voordeel op dakdragers en dakboxen én op originele MINI winterwielsets.

Lees snel verder voor meer informatie.

Backstage bij Keram MINI 01

Check. Check. Wintercheck. ✔

De knusse wintermaanden komen er aan en daar wil je natuurlijk optimaal van genieten. Daarom hebben we de MINI Wintercheck. Met de MINI Wintercheck geniet je elk moment van jouw MINI. We controleren jouw MINI namelijk op meer dan 20 punten. Zo ben je op alles voorbereid.

Om de winter goed te beginnen, kost de MINI Wintercheck nu maar €50,-. Daarbij krijg je tijdelijk een cadeau: een MINI paraplu. 

Altijd grip.

15% korting op winterwielsets

Zodra de temperatuur onder de 7°C komt, bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden. En dat is in Nederland al gauw 5 maanden per jaar. Bij MINI heb je dekeuze uit een groot assortiment MINI winterwielsets en bovendien krijg je nu tijdelijk 15% korting op alle MINI winterwielsets.

Plek zat.

15% korting op dakboxen en dakdragers

Ontworpen om perfect bovenop je MINI te passen en met 320 liter ruim genoeg om iedereens bagage en uitrusting mee te nemen. Daarnaast vind je bij ons natuurlijk ook andere handige winter accessoires, zoals vloermatten en sneeuwkettingen.

Door weer en wind

25% korting op ruitenwisserbladen.

In plaats van pakken sneeuw krijgen we hier in Nederland vaker te maken met bakken regen. Daarom mogen goede ruitenwisserbladen niet ontbreken bij het winterklaar maken van je MINI

De wintercheck-actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2021. De overige kortingacties zijn geldig tot 28-02-2022.