WINTERPRET 2020

MAAK UW MINI HELEMAAL KLAAR VOOR DE WINTER

Ontdek wat Keram deze winter voor u in petto heeft om zorgeloos de winter door te komen. Kom langs voor een Wintercheck voor uw MINI, ontdek de originele MINI Winterwielsets of geef uw MINI een upgrade met onze MINI Winteraccessoires.

Afbeelding microstory MINI Wintercheck

DOE DE MINI WINTERCHECK.

UW MINI OP 20 ESSENTIËLE PUNTEN GECHECKT

Vroeg donker, gladde wegen, hagel en misschien sneeuw dit jaar – in de winter wordt rijden weer een avontuur. En wie kunnen uw MINI daar beter op voorbereiden dan onze MINI monteurs? Die weten precies waar ze moeten kijken en wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat rijden ook in de winter leuk blijft. Bij de MINI Wintercheck controleren ze uw MINI op 20 punten, zodat hij helemaal winterklaar is.
 
De MINI Wintercheck kost slechts € 50,- en als u nu een afspraak maakt, krijgt u bovendien 25% korting op nieuwe ruitenwisserbladen. Nu al vanaf € 29,- per set.

15% KORTING OP WINTERACCESSOIRES.

Bij uw bezoek aan Keram MINI krijgt u tijdelijk korting op originele MINI winterwielsets en enkele andere onmisbare winteraccessoires!

Microstory foto MINI Winterbanden

ROLLEN IN STIJL.

NÚ 15% KORTING OP MINI WINTERWIELSETS

Op wegen met sneeuw en ijs maken winterbanden door hun profiel en structuur uw remweg zo’n kwart tot de helft korter. Maar ze bieden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra het kouder wordt dan 7 °C. In Nederland ligt de gemiddelde temperatuur een groot deel van de wintermaanden onder die 7 °C. En als u eenmaal winterbanden hebt, dan wilt u natuurlijk ook wintervelgen die net zo stijlvol zijn als uw MINI.

Microstory foto MINI dakbox

PLEK ZAT.

NÚ 15% KORTING OP DAKDRAGERS EN -KOFFERS

Ontworpen om perfect bovenop uw MINI te passen en met 320 liter ruim genoeg om iedereen zijn bagage en uitrusting mee te laten nemen. Deze dakkoffers kunnen aan beide zijden worden geopend en dit openen gaat dankzij het 6-way sluitsysteem zonder gedoe.

Microstory foto MINI sneeuwkettingen

MAXIMAAL GRIP.

NÚ 15% KORTING OP SNEEUWKETTINGEN

Onmisbaar voor wie echt de hoogte in gaat. De Disc-sneeuwkettingen kunnen extreem snel en eenvoudig worden gemonteerd, dankzij een flexibele stalen ring en een gemakkelijk te bevestigen slot. Ze zorgen voor de best mogelijke tractie en hebben een velgbeschermingsschijf die voorkomt dat uw wiel wordt beschadigd.

Microstory foto MINI vloermatten

NAT PAK.

NÚ 15% KORTING OP ALLE MINI VLOERMATTEN

Natte laarzen, smeltende sneeuw en modder - in de winter krijgt de vloer van uw MINI het zwaar te verduren. Met MINI vloermatten beschermt u ‘m niet alleen - het ziet er ook nog eens stoer uit.