WISSELTRUC

LEASE EEN NIEUWE MINI. KRIJG GELD VOOR UW HUIDIGE AUTO

Wist u dat een nieuwe MINI (Private) leasen zeer aantrekkelijk is? U krijgt geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk, en u rijdt weg in een splinternieuwe MINI voor een vast bedrag per maand. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe MINI, dat is nog eens een interessante wisseltruc!

Microstory foto MINI Private Lease

LEASE UW MINI.

Als u uw huidige auto (ongeacht het merk) inruilt bij Keram en kiest voor MINI Private Lease of Operational Lease, dan heeft u -zonder een grote investering te doen- voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. MINI rijden zonder zorgen, want in het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen de brandstofkosten komen daar nog bij. En dankzij de vaste looptijd, kunt u de kosten overzichtelijk budgetteren zodat u weet waar u aan toe bent.

Microstory foto MINI financieren

OF FINANCIER NU TEGEN 2,99%

U kunt uw nieuwe MINI ook zakelijk of privé financieren. Hiermee kunt u de aanschafprijs verspreiden over een door u gekozen looptijd. U kunt uw maandbedrag verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Het is mogelijk om, tegen betaling, tussentijds extra af te lossen. Als u ook een Top Cover verzekering afsluit, is de financieringsrente nu tijdelijk slechts 2,99%. Zo bent u goed verzekerd én kunt u tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. En aan het einde van de looptijd bent u de trotse eigenaar van uw prachtige MINI.